Skedina e çmendur për sot, koeficienti mbi 1000

120
SHARE

Bookmakersat britanik kanë publikuar një skedinë të çmendur me 10 ndeshje dhe koeficient 1000.

Shënim: Në baste nuk ka asgjë të sigurtë ata mund të ndikojnë negativisht në gjendjen tuaj emocionale dhe financiare.

Na ndiqni në Facebook për lajmet e fundit.