Rreth Nesh

Portali Transferimet.net është platformë e re, me rritjen më të madhe në trojet shqiptare.
Shpejtësia e publikimit të lajmeve dhe fokusimi vetëm në futboll, e bënë këtë portal të dalluar nga gjithë të tjerat. Prandaj mos ngurroni të bashkpunoni me ne.
Për më shumë mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: +383 45 587 529