Tuesday, December 11, 2018

Parashikime

Skedina e ditës 12.12.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Wigan v AFC Fylde GG ...

Super skedina për sot: Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë...

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Cardiff v Preston GG Doncaster...

Sot mund t’i fitoni 690 euro me këto ndeshje

Do të zhvillohen sot miqësoret e Shteteve. Më poshtë, ju mund të shikoni se zi i kanë parashikuar ndeshjet bastoret sportive, por që nuk janë...

Super skedina për sot: Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë...

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Crystal Palace v Arsenal GG ...

Doni të bëni lek sot, kjo është super skedina fituese

Dita e sotme është e mbushur me ndeshje të shumëllojshme nga kampionatet e ndryshme Europiane. Shanset për të ndërtuar një skedinë fituese janë të mëdha...

Skedina e ditës 01.12.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. AFC Fylde v Wigan 2 ...

Skedina e ditës 30.12.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Chelsea v Stoke GG Newcastle...

Eksperti: Luani këto 3 ndeshje

Stefano Palmieri, i cili formulon parashikimet e ndeshjeve të futbollit te prestigjiozja italiane “Calciomeracto”, jep 3 sugjerime për skedinën e kësaj të marte. Bordeaux-Caen jo-gol...

Skedina e çmendur për sot, koeficienti mbi 1000

Bookmakersat britanik kanë publikuar një skedinë të çmendur me 10 ndeshje dhe koeficient 1000. Shënim: Në baste nuk ka asgjë të sigurtë ata mund të...

Ekspertit italian që i dalin 3/5 skedina fituese, jep parashikimet për...

Eksperti italian i skedinave ka bërë parashikimin me ndeshjet e darkës. Skedina e fundit e tij rezultoi fituese.