Tuesday, March 20, 2018

Parashikime

Super-skedina e ditës që mund t’iu bëjë me para sot

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme. Kujdes: Në baste asgjë nuk...

Super-skedina që mund t’iu bëjë me para këtë fundjavë

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme. Kujdes: Në baste asgjë nuk...

Kjo është skedina për sot

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme. Kujdes: Në baste asgjë nuk...

Kjo është skedina për sot

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme. Kujdes: Në baste asgjë nuk...

Kjo është skedina për sot

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme. Kujdes: Në baste asgjë nuk...

Skedina: Këto janë ndeshjet për sot

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen ndeshjet të rëndësishme mes tyre është edhe dueli ndërmjet Espanyolit dhe Real Madridit. Disa nga kompanitë me të...

Skedina që mund t’iu zbukurojë ditën! Mos i humbisni këto 5...

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen ndeshjet të rëndësishme. Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për...

Merrni mësim, ja si kapet skedina me 50 cent!

Padyshim se kemi shumë futbolldashës që luajnë edhe skedina, por sot një vizitor i yni  e ka qëlluar si është mësë miri. Ai vendosi që...

Skedina: Këto janë ndeshjet që mund t’u bëjnë me para sot

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen disa kampionate. Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet...

Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë me para sot

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen disa kampionate. Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për...